Bättre Burgare Boostar Din Business

På 1950-talet lanserades hamburgaren i Sverige under namnet burgare. På 1970-talet introducerade vi rätten som fastfood. Vi var först med att utbilda gatuköksägare i hur en burgare byggs och visa hungriga flanerare hur gott det smakar.


Idag vet vi exakt hur vi skapar en burgare som överträffar de krav som ställs från proffs som driver gatukök, storkök och restaurang. Med stort fokus på forskning och utveckling säkrar vi smak, konsistens, köttkvalitet, samt att burgaren håller måttet vid tillagning och varmhållning. 

Under åren har vårt nördiga intresse utvecklats till en fullfjädrad passion. Och vi delar gärna med oss av våra insikter, som ger klirr i kassan för alla som serverar burgare eller vill komma igång. Än har vi bara sett början av burgarens potential. Nya trender i kombination med restaurangbranschens nyfikenhet gör att burgaren ständigt är i utveckling.

Här kan du ladda hem en broschyr om våra hamburgare och tillbehör!

 

BETTER_BURGERS_web.pdf

SMIDIG HELHETSLÖSNING. Hamburgare anpassade för kraven hos gatukök, storkök och restaurang tillbehör som ökar smakupplevelsen samt lönsamma recept och idéer för enkel variation.


TRYGGHET. Man kan lita på vad man får när kartongen öppnas. Produkter som alltid håller måttet, producerade i Sverige i våra egna anläggningar.


HÖG OCH JÄMN KVALITET, från dagens första till dagens sista burgare. Varje dag tar vi stickprover på våra hamburgare. Vi testar bl.a. mikrobiell säkerhet, fetthalt, smak och konsistens. Eftersom vi säljer frysta produkter är säkerheten total, inga produkter släpps iväg innan labbet gett tummen upp.

VÄLBEPRÖVADE, genomtänkta och ärliga produkter. Produktion sedan 1970-talet har lärt oss hur en bra burgare är, och ska smaka. Vår expertis och branschkunskap ställer vi till ert förfogande – och genom fullständig redovisning av råvara och ingredienser har vi bevisat att ärlighet varar längst!


SORTIMENT FÖR OLIKA BEHOV och tempo. Vi erbjuder förstekta, ostekta, tjocka, tunna, stora och små hamburgare för alla smaker.


OMSORG OM DJUREN. I vår inköpspolicy ställer vi tydliga och stränga krav på våra leverantörer. Vi har dessutom full spårbarhet av våra hamburgare, ända tillbaka till gården.

Burgare för alla smaker

Förstekt eller ostekt? Tunn eller American Style? Traditionell eller trendig tapasmodell? Oavsett hur burgaren ska vara hittar man rätt i Lithells breda sortiment. 

Tillbehör som boostar

Alla har sina favoriter, men de allra flesta älskar också variation. Gör plats för grönare, skönare, rökigare burgare med utvalda såser, sallader och röror från Gourmet Service.

Fisk, fågel, mittemellan

Dagens Rätt Grönt, Dagens Rätt Fisk och Guldfågeln ger dig de alternativa burgarna som breddar och kompletterar menyerna!

Inspiration för mersmak

Hämta nya intryck för burgare i våra filmer i Movie Kitchen, i kund- och trendspaningsreportage och i flärdfulla recept för alla typer av verksamheter.