Vårt hjärta klappar för BRIS

Som ett av Sveriges ledande livsmedelsföretag vill vi på Atria göra vad vi kan för att stödja BRIS betydelsefulla arbete. Vi startade vårt samarbete med den ideella organisationen 2013 och sedan dess har vi på Atria Foodservice arbetat med två kampanjer för att sprida budskapet om Bris till landets skolelever – från förskolan till gymnasiet. 

Nu lanserar vi vår fjärde kampanj och precis som tidigare skänker vi 50 öre till Bris för varje sålt kilo produkt som skolorna köper in av ett utvalt sortiment av våra säljare.

BRIS är viktiga att stötta

BRIS är en ideell organisation vars verksamhet syftar till att stärka barns och ungdomars rättigheter och förbättra barns levnadsvillkor. De verkar därmed som en länk mellan barn, vuxna och samhället. Och eftersom BRIS är helt beroende av bidrag för att kunna fortsätta sin fantastiska verksamhet, vill vi på Atria hjälpa till!

Läs mer om BRIS här. 

Vi hjälper dig gärna med färgsprakande recept kring kampanjprodukterna. Dessutom bjuder vi på Bris-affischer som skolorna kan sätta upp i och kring matsalarna.

Om kostchefer eller andra beslutsfattare väljer att sätta upp affischerna, innebär detta en unik möjlighet för Bris att nå ut direkt till barnen.

Delta i årets kampanj "En godare rätt"!

  • Köp produkter ur vårt kampanjblad genom våra säljare
  • Beställ fräscha affischer att sätta upp i skolrestaurangen - helt utan kostnad

>> Kontakta din säljare för att beställa.

>> Ladda hem kampanjbladet här

BRIS_2017_.pdf

50 öre/kg produkt som vi säljer i årets kampanj "En godare rätt" hjälper BRIS att fortsätta och utöka sin verksamhet!