Gränslöst goda dagar på din skola!

Atria och Santa Maria har samlat det bästa av kulinarisk rikedom och gjort våra inspirerande tolkningar. I våra nya Cross Kitchen-recept låter vi husmanskost möta kontinenten! Bra, god & spännande mat inspirerad av en gränslös värld. Ett gyllene tillfälle för landets skolor att öka suget inför dagens lunch – och samtidigt minska matsvinnet!

Klicka här för att läsa mer om Gränsläst gott

Kontakta din säljare och boka in gränslöst goda dagar i din skolrestaurang.

Hjälp oss stödja BRIS - köp "En godare rätt"

Bättre burgare boostar din business

Rätt ingredienser grunden för framgång

Senaste nytt

Fler nyheter ›
Nyheter i Guldfågelns sortiment av hönsprodukter
  • Produktnyhet

  • 2016.08.17

Nyheter i Guldfågelns sortiment av hönsprodukter

Färdigkokta, tärnade och strimlade hönsbröstfiléer med rena smaker.
Hönsbröstfilé kokt, tärnad, ca 20 mmPassar utmärkt till grytor, såser mm.
Hönsbröstfilé kokt, tärnad,...

Läs mer ›

Välsmakande klassiker nu som ekologisk!
  • Produktnyhet

  • 2016.08.15

Välsmakande klassiker nu som ekologisk!

Vårt utbud av ekologiska produkter produkter växer hela tiden. Här presenterar vi en nyhet som redan gett eko ute hos våra kunder.
Kotlettrad skivad 5 mm, ekologisk, sous vide
En klassisk kotlettrad att värma hel eller skivad.En...

Läs mer ›

Nu har vi avocado i halvor!

Nu har vi avocado i halvor!

Dagens Rätt Grönt avokado
Sorten är Haas och kommer från Peru. Skördas och fryses in i exakt rätt tid, dvs när den har som mest vitaminer, färgen är snyggast och smaken som godast. Man slipper skala, hacka...

Läs mer ›

Fler nyheter ›

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Dennis Säwström vann Årets Sous Vide-kock 2016

Kontakta oss med stort som smått!