Årets Sous Vide-kock 2016

Nu är det avgjort. Vinnaren av Årets Sous Vide-kock 2016 blev Dennis Säwström från Kreativ Mat i Halmstad.

Juryns motivering löd:

”En innovativ, välkomponerad och makalöst vacker anrättning som får oss att dra på smilbanden mellan tuggorna. Vinnaren visar att han behärskar kokkonstens centrala delar; hantverket, smaksättningen, estetiken och respekten för råvarorna".

Läs mer om tävlingen här

 

Hjälp oss stödja BRIS - köp "En godare rätt"

Bättre burgare boostar din business

Rätt ingredienser grunden för framgång

Senaste nytt

Fler nyheter ›
Nyheter som båda smakar gott och gör gott

Nyheter som båda smakar gott och gör gott

I detta nummer av Inspiration presenterar vi våra senaste nyheter inom ekologiskt och vegetariskt. Ni kan även läsa om vårt nya tillskott i Better Burgers sortimentet samt hitta inspirerande recept till Vegetariska världsdagen...

Läs mer ›

Bjud på en vegetarisk ekoburgare.

Bjud på en vegetarisk ekoburgare.

Först ut på marknaden!
Förstekt ekologisk sojaburgare med ekologiska kryddor. En produkt som både smakar gott och gör gott för hälsa och miljö. 
• Enkel att använda, bara att tina och värma.•...

Läs mer ›

Ekologisk nötmiddagskorv - Unik på marknaden
  • Produktnyhet

  • 2016.04.25

Ekologisk nötmiddagskorv - Unik på marknaden

Nu är det premiär för nästa medlem i familjen klimatsmarta korvar nämligen:
Nötmiddagskorv med morot, strimlad, ekologisk, 9%, särnär
• EU-ekologisk• Nyckelhålsmärkt• Saftig & god•...

Läs mer ›

Fler nyheter ›

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!

Gilla Skolmat bjuder på Street Food Festival!

Dennis Säwström vann Årets Sous Vide-kock 2016

Kontakta oss med stort som smått!