Låt oss inspirera dig!

På den här sidan kommer vi att samla lite av det som händer i vår värld. Det kan vara produkt- eller företagsnyheter, nya recept, matiga reportage eller filmer från våra olika arrangemang. Ambitionen är att inspirera dig att hitta nya vägar i matlagningen, så glöm inte att kika in här emellanåt. Vi lovar att bjuda på ett eller annat inspirerande guldkorn.

Kyckling som ger mersmak!
  • Tryckmaterial

  • 2017.01.25

Kyckling som ger mersmak!

I mer än 50 år har Familjen Lagerbergs framgångsrikt levererat kyckling av högsta kvalitet till svenska matbord. Nu skrivs en ny historia i den genuina familjeverksamheten. Från årsskiftet tar de plats i den starka portfölj av varumärken och högkvalitativa produkter som vi på Atria Foodservice erbjuder våra kunder inom restaurang och storhushåll. Det är en logisk följd av att Atria Scandinavia AB under 2016 förvärvade det mycket traditionsrika familjeföretaget. Vi på Atria Foodservice ser med stor tillförsikt fram emot att få börja jobba med detta genuina svenska varumärke och deras kycklingprodukter av högsta kvalitet.
I den här broschyren har vi samlat allt du behöver veta om Lagerbergs kyckling och produkterna i sortimentet samt inspiration kring hur kyckling kan tillagas och serveras på olika sätt.

Bläddra i foldern här

Nyheter i samma kategori

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

Gilla Skolmat bjuder på Gränslöst goda recept!

Kontakta oss med stort som smått!

Vi stödjer BRIS - vill du vara med?!