Baguette med kycklingröra och salamichips

Baguette med kycklingröra och salamichips
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

700 g LÖNNEBERGA, LINDÖSALAMI PEPPAR (Art.nr: 300691)
1 kg GOURMET SERVICE, BAGUETTERÖRA KYCKLING (Art.nr: 13025)
500 g Tomater, hackade
100 g Salladslökar, strimlade
1 st Vitlöksklytor, hackade
3 msk Koriander/Blapersilja, hackad
2 msk Olivolja
800 g Baguetter i portionsbitar
300 g Romansalladsblad
Chiliflakes
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Matiga baguetter är populärt till lunch. Salamichips är enkelt att göra i ugnen. Det går också bra att göra dem i en stekpanna på medelstark värme.

1. Lägg salamin på en plåt i ugnen. Baka i 175º i ca 7 minuter tills salamiskivorna torkat något. Vänd efter halva tiden. Låt svalna.

2. Blanda tomater, salladslök, vitlök, örter och olja till en grov salsa. Krydda med salt, svartpeppar och chiliflakes. Dela baguetten på längden. Fyll med sallad och baguetteröra.

3. Toppa med tomatsalsa och salamichips.