Blodpudding med potatis & rotfruktspytt och frisk coleslaw

Blodpudding med potatis & rotfruktspytt och frisk coleslaw
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

800 g GEAS, BLODPUDDING, FÖRSTEKT, SKIVAD (Art.nr: 309103)
Potatis och rotfruktspytt
1 kg Potatis, skalad, tärnad
750 g Kålrot, skalad, tärnad
750 g Palsternacka, skalad, tärnad
300 g Purjolök, skuren
0,5 dl Matolja
Salt och peppar
Coleslaw
500 g Vitkål
250 g Morot, skalad
100 g DAGENS RÄTT GRÖNT, ANANAS, BITAR (Art.nr: 1935)
200 g GOURMET SERVICE, MAJONNÄS ÄKTA (Art.nr: 37805)
1 dl Matlagningsyoghurt fett 8%
Salt och peppar

Gör så här

Stek potatis, kålrot, palsternacka gyllenbrunt. Tillsätt purjolök och stek ytterligare 3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Strimla vitkål och morot fint och lägg i en bunke. Salta och låt stå en stund.
Krama ur vätskan och tillsätt ananas, majonnäs och matlagningsyoghurt.
Smaka av med salt och peppar.
Stek blodpuddingen och servera med potatis och rotfruktspytt och cole slaw.