Bräckt rimmad oxbringa och senapspotatissallad m. färsklök, rädisor och riven pepparrot

Bräckt rimmad oxbringa och senapspotatissallad m. färsklök, rädisor och riven pepparrot
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1,5 kg LITHELLS, RIMMAD OXBRINGA MED SKY, SOUS VIDE (Art.nr: 7912)
Senapspotatissallad
1,25 kg Färskpotatis kokt m salt
8 st Färsklökar
25 st Rädisor
400 g Majonnäs
2,5 msk Dijonsenap
1,5 st Citron
50 g Salladsskott
1 hg Pepparrot
Salt
5 msk Skånsksenap

Gör så här

1. Skiva oxbringan i ½ cm-tjocka skivor.

2. Värm en stekpanna till högsta temperatur. Bräck skivorna hastigt, till fin färg.

Senapspotatissallad:

1. Skiva potatisen i ½ cm tjocka skivor och skiva rädisorna tunt.

2. Skär bort översta blasten på färsklöken och skiva resterande.

3. Finriv det yttersta skalet av citronen och pressa josen.

4. Blanda 1 msk av citronjosen med citronskalet, majonnäsen och senapen.

5. Blanda sedan ner färsklök, rädisor och potatis och smaka av med salt.

Servera oxbringan med potatissalladen, toppa med salladsskotten och den rivna pepparroten.