30125 Jamon iberico rec m ben 24 mån ca 7,5kg

Pata Negraskinkan anses vara Spaniens, för att inte säga, världens finaste skinka. Ekollonen, som grisarna frossar i, har stor betydelse för skinkornas nötiga aromer och bidrar till dess fina näringsvärden. Denna skinka har lufttorkats och mognat i 24 månader. Tillverkningen sker i byn Guijuelo som ligger i Salamancaprovinsen.

Tillagning

Färdig att ätas

Förvaring/Användning

Kylvara max +8°C

Ingredienser

Skinka med ben, salt, socker, antioxidationsmedel (E301), surhetsreglerande medel (E331), konserveringsmedel (E252). Till 100g färdig produkt har använts 154g köttråvara.

Näringsvärden per 100g

  • Energi1873 Kj/452 kcal
  • Fett37 g
  • - varav mättat fett16 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein29 g
  • Salt4 g

Tillverkningsland

Spanien

Förpackningsinformation

  • Antal styck/kart.1 st
  • Vikt/förp.7.5 kg
  • Antal innerförp./kart1 st
  • Vikt/kartong.7.5 kg
  • Antal/pall/lav21/3
  • Hållbarhet360 dagar