30090 Lomo iberico ca 1,1kg

Lufttorkad ytterfilé som tillverkas i byn Guijuelo som ligger i Salamancaprovinsen. Råvaran hämtas från den berömda Cerdo Ibérico, den så kallade Pata Negragrisen, som ger denna underbara delikatess en mjuk nötig smak. Ytterfilén kryddas med salt, peppar, torkad paprika och vitlök innan den torkas.

Tillagning

Färdig att ätas

Förvaring/Användning

Kylvara max +8°C

Ingredienser

Griskött, salt, paprika, druvsocker, LAKTOS, kryddor, antioxidationsmedel (E301, E300), konserveringsmedel (E250, E252). Till 100g färdig produkt har använts 150g köttråvara.

Näringsvärden per 100g
  • Energi987 Kj/294 kcal
  • Fett20 g
  • - varav mättat fett10 g
  • Kolhydrater0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein35 g
  • Salt2.3 g
Tillverkningsland

Spanien

Förpackningsinformation
  • Vikt/st1100 g
  • Antal styck/kart.8 st
  • Vikt/förp.1.2 kg
  • Antal innerförp./kart8 st
  • Vikt/kartong.9.6 kg
  • Antal/pall/lav30/5
  • Hållbarhet360 dagar