1584 Fish'n Chips, tempurainbakad filé 140-160g, MSC

Fish’n Chips på en glutenfri tempurainbakad Alaska Pollockfilé MSC. Efter tillagning i fritös får man den klassiska, genuina tempuran, där slutprodukten uppvisar rätt kraterbilding på panaden.

Tillagning

Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Fritös (att föredra): 180°C 6-8 min. Varmluftsugn: 185-200°C 18-22 min. Stekugn 210-225°C 18-22 min. Tillaga fisken enligt anvisning eller tills kärntemperatur 60°C uppnåtts.

Förvaring/Användning

Förvaras hos grossist minus 25° C eller kallare. Under transport och i butik minus 18° C eller kallare.

Ingredienser

ALASKA POLLOCKfilé 55% (Theragra chalcogramma, FAO 61 Nordvästra Stilla havet, FAO 67 Nordöstra Stillahavet), vatten, majs, rismjöl, potatisstärkelse, majsmjöl, majsstärkelse, salt, modifierad potatisstärkelse, lök, socker, vitpeppar, kryddextrakt, arom, svartpeppar, naturlig arom. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951

Näringsvärden per 100g
  • Energi781 Kj/188 kcal
  • Fett12 g
  • - varav mättat fett0.9 g
  • Kolhydrater11 g
  • - varav sockerarter1.9 g
  • Protein11 g
  • Salt0.7 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/st140-160 g
  • Antal styck/kart.ca 31-36 st
  • Vikt/innerförp.5 kg
  • Antal/pall/lav56/8
  • Hållbarhet540 dagar