1584 Fish'n Chips, tempurainbakad filé 140-160g, MSC

Fish’n Chips gjord på glutenfri tempurainbakad Alaska Pollockfilé MSC. Vid tillagning i fritös får man en klassisk, genuin slutprodukt med en kraterbilding på panaden. Även fri från soja, mjölk, ägg.

Tillagning

Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Fritös (att föredra): 180°C 6-8 min. Varmluftsugn: 185-200°C 18-22 min. Stekugn 210-225°C 18-22 min. Tillaga fisken enligt anvisning eller tills kärntemperatur 60°C uppnåtts.

Förvaring/Användning

Förvaras hos grossist minus 25° C eller kallare. Under transport och i butik minus 18° C eller kallare.

Ingredienser

ALASKA POLLOCKfilé 55% (Theragra chalcogramma, FAO 61 Nordvästra Stilla havet, FAO 67 Nordöstra Stillahavet), vatten, majs, rismjöl, potatisstärkelse, majsmjöl, majsstärkelse, salt, modifierad potatisstärkelse, lök, socker, vitpeppar, kryddextrakt, arom, svartpeppar, naturlig arom. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951

Näringsvärden per 100g
  • Energi781 Kj/188 kcal
  • Fett12 g
  • - varav mättat fett0.9 g
  • Kolhydrater11 g
  • - varav sockerarter1.9 g
  • Protein11 g
  • Salt0.7 g
Övrig märkning

Fritt från mjölk, Fritt från soja, Fritt från ägg, Fritt från gluten

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/st140-160 g
  • Antal styck/kart.ca 31-36 st
  • Vikt/innerförp.5 kg
  • Antal/pall/lav56/8
  • Hållbarhet540 dagar