181533 Lönneberga skinka, basturökt

Basturökt skinka med recept från tidigt 1930-tal och fullt av hemlighetsmakeri och hantverk. Svenskt helmuskelkött av den allra bästa kvalitén. Varmrökt på en bädd av alspån.

Förvaring/Användning

Kylvara max +8°C

Ingredienser

Skinka* (95%) (helmuskel), salt, antioxidationsmedel (E325, E301), maltodextrin (majs), druvsocker (majs), stabiliseringsmedel (E451), kryddextrakt (muskotnöt, svartpeppar), konserveringsmedel (E250). *Svensk råvara

Näringsvärden per 100g
  • Energi480 Kj/110 kcal
  • Fett2.8 g
  • - varav mättat fett1.4 g
  • Kolhydrater2.5 g
  • - varav sockerarter0.8 g
  • Protein19 g
  • Salt3.3 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/st2800 g
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.2.8 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.11.2 kg
  • Antal/pall/lav35/5
  • Hållbarhet60 dagar