25435 Kolmilarökt skinka

Osötad helmuskelskinka av innanlår från utvald svensk köttråvara. Kolmilarökningen kräver många timmars rökning där finfördelad gran och furuved lagts på en bädd av kol från norrländska lövträd. En mör, smakrik skinka med låg fetthalt.

Tillagning

Färdig att ätas.

Förvaring/Användning

Kylvara högst +8°C

Hållbarhet öppnad förpackning 14 dagar i +8°C

Ingredienser

Skinka (helmuskel), salt,cikoriarotfiber (inulin), antioxidationsmedel (E331, E301), konserveringsmedel (E250). Till 100g färdig produkt har använts 102g köttråvara.

Näringsvärden per 100g

  • Energi455 Kj/109 kcal
  • Fett3 g
  • - varav mättat fett1.2 g
  • Kolhydrater0.2 g
  • - varav sockerarter0 g
  • Protein20 g
  • Salt2.56 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.3.4 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.6.8 kg
  • Antal/pall/lav48/8
  • Hållbarhet60 dagar