193003 Lindösalami Peppar ca 1700g

En mager salami, tillverkad av fint fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Salamin får hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor för att smaken ska kunna mogna fram i lugn och ro. Till sist får salamin ett pikant hölje av peppar.

Tillagning

Färdig att ätas.

Förvaring/Användning

Förvaring: Rumstemperatur

Ingredienser

Griskött, nötkött, fett från gris, koksalt, druvsocker, svartpeppar, kryddor (bl.a. koriander, vitlök), gelatin, konserveringsmedel (E250), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301). Till 100g färdigvara har använts 102g griskött och 25g nötkött.

Näringsvärden per 100g
  • Energi1900 Kj/450 kcal
  • Fett40 g
  • - varav mättat fett16 g
  • Kolhydrater2.5 g
  • - varav sockerarter2 g
  • Protein22 g
  • Salt4.4 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.1.7 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.6.8 kg
  • Antal/pall/lav44/4
  • Hållbarhet95 dagar