300691 Lindösalami, peppar, skivad

Tillverkas i Borås med hantverkstradition. Salamin, med pikant mantling av peppar, görs på svenskt gris- och nötkött. Röks i en hel vecka för att sedan få hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor.

Tillagning

Ätfärdig.

Förvaring/Användning

Kylvara +8°C

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp 5-7 dagar.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, fett från gris*, salt, svartpeppar (2,2%), druvsocker, koriander, peppar, vitlök, gelatin, surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 102g griskött och 25g nötkött.

Näringsvärden per 100g
  • Energi1850 Kj/440 kcal
  • Fett38 g
  • - varav mättat fett15 g
  • Kolhydrater2 g
  • - varav sockerarter0.7 g
  • Protein23 g
  • Salt4.5 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.3 st
  • Vikt/förp.1 kg
  • Antal innerförp./kart3 st
  • Vikt/kartong.3 kg
  • Antal/pall/lav99/11
  • Hållbarhet35 dagar

Recept som använder denna produkt