180532 Mariannelundsskinka, kokt ca 3500g

Kokt, osötad skinka av svenskt innan- och ytterlår. En ovanligt saftig skinka med mycket smak som tillverkas i Småland enligt klassiskt recept. Kött från Svenska gårdar.

Tillagning

Färdig att ätas.

Förvaring/Användning

Kylvara högst +8°C

Ingredienser

Skinka helmuskel (89%), vatten, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451, E407a), jästextrakt, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Ursprung köttråvara: Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi480 Kj/110 kcal
  • Fett4.4 g
  • - varav mättat fett0 g
  • Kolhydrater0.8 g
  • - varav sockerarter0 g
  • Protein18 g
  • Salt2.9 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.3.5 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.7 kg
  • Antal/pall/lav48/8
  • Hållbarhet28 dagar