7122 Fläskfilé persilje- och vitlöksmarinerad, skivad 5mm, sous vide

Lång, välputsad fläskfilé, långsamt tillagad. Brynt för fin stekyta, skivad och smaksatt med en marinad på persilja, vitlök, vinäger och kapris.

Tillagning

Tinas i kylskåp över natten. Värm i 100% ånga i 65° ugnsvärme ca 10-15 min. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Djupfryst -18°C eller kallare.

Tinad produkt innan bäst före datumets utgång i kylskåp +4°C max 5 dygn. Får ej frysas på nytt efter upptining.

Ingredienser

Fläskfilé, vatten, rapsolja, koksalt, vitvinsvinäger, vitlök, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar), druvsocker (majs), lökarom (arom, maltodextrin (potatis)), kapris, persilja. Köttmängd: 86%.

Näringsvärden per 100g
  • Energi440 Kj/110 kcal
  • Fett3 g
  • - varav mättat fett1 g
  • Kolhydrater0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein19 g
  • Salt1 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 2000 g
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.2 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.8 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet152 dagar