7910 Fläsklägg med sky, sous vide

Rimmat och långsamt tillagat fläskkött. Lägget har en härlig sälta och passar perfekt till husmanskosträtter med t ex rotfrukter eller rotmos.

Tillagning

Färdiglagad. Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 85°C ugnsvärme. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade fläsklägget vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras vid högst +4°C, max 5 dygn.

Ingredienser

Griskött* (lägg) (92%), vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Skymängd: 15-20%. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi700 Kj/160 kcal
  • Fett10 g
  • - varav mättat fett4 g
  • Kolhydrater0.6 g
  • - varav sockerarter0.6 g
  • Protein17 g
  • Salt2.9 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Vikt/stca 2500 g
  • Antal styck/kart.3 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart3 st
  • Vikt/kartong.7.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet90 dagar