7910 Fläsklägg med sky, sous vide

Rimmat och långsamt tillagat fläskkött. Lägget har en härlig sälta och passar perfekt till husmanskosträtter med t ex rotfrukter eller rotmos.

Tillagning

Färdiglagad. Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 85°C ugnsvärme. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade fläsklägget vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Kylvara +0°C - +4°C.

Ingredienser

Griskött, vatten, koksalt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Råvaruursprung: Sverige. Köttmängd: 92%. Mängd sky: 15-20 %.

Näringsvärden per 100g
  • Energi650 Kj/160 kcal
  • Fett10 g
  • - varav mättat fett5 g
  • Kolhydrater1 g
  • - varav sockerarter1 g
  • Protein17 g
  • Salt2.9 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 2500 g
  • Antal styck/kart.3 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart3 st
  • Vikt/kartong.7.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet90 dagar