7925 Högrevskärna med sky, sous vide

Långsamt tillagad högrevskärna med stekyta. Skär tjocka skivor alt tärna ner i boeuf bourguignon. Neutralt smaksatt med salt och svartpeppar. Tillverkas i Sverige. Kött från Sverige. Nyckelhålsmärkt.

Tillagning

Kan serveras kall. Skiva tjocka skivor ca 15-20 mm och bryn i grillpanna 1+1 minut. Varmhåll i 90% värme och 10% ånga i 55° ugnsvärme.

Förvaring/Användning

Kylvara: Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i högst +4°C, 3-5 dagar.

Ingredienser

Nötkött* (högrevskärna) (89%), vatten, salt, glukossirap, druvsocker, svartpeppar, arom, svartpepparextrakt. Mängd sky: ca 20%. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi600 Kj/150 kcal
  • Fett7.2 g
  • - varav mättat fett3.6 g
  • Kolhydrater1 g
  • - varav sockerarter0.6 g
  • Protein19 g
  • Salt1.6 g

Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation

  • Vikt/stca 2000 - 3000 g
  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.2.75 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.5.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar