7908 Kamben (loin ribs), sous vide

Klassiska kamben eller loin ribs. Långsamt tillagade och därav väldigt möra. Smaksatta med chili, ingefära, koriander, paprika, svartpeppar, spiskummin, vitlök, oregano och timjan.

Tillagning

Glaca om du vill och dela dem. Lägg i ett bleck och rör om. Värm i 90% värme, 10% ånga i 160° ugnsvärme i ca 10-15 minuter. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i max 5 dagar.

Ingredienser

Kamben från gris (96%), salt, kryddor och örtkryddor (chili, ingefära, koriander, paprika, peppar, spiskummin, vitlök, oregano, timjan), farinsocker, socker, druvsocker, lök, tomat, kryddextrakt (peppar, paprika), arom, antioxidationsmedel (E330). Köttmängd: 96%

Näringsvärden per 100g
  • Energi500 Kj/130 kcal
  • Fett5.8 g
  • - varav mättat fett2.9 g
  • Kolhydrater0.6 g
  • - varav sockerarter0.6 g
  • Protein17 g
  • Salt1.3 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 800 g
  • Antal styck/kart.6 st
  • Vikt/förp.0.8 kg
  • Antal innerförp./kart6 st
  • Vikt/kartong.4.8 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar

Recept som använder denna produkt