7900 Nötstek med sky, sous vide

En klassisk stek av nötfransyska. Långsamt tillagad, brynt för fin stekyta och smaksatt med salt, svartpeppar och lök.

Tillagning

Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 55-60° ugnsvärme i ca 20 minuter. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade nötsteken vid uppvärmning. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Kylvara +0°C - +4°C

Ingredienser

Nötfransyska*, vatten, salt, glukossirap, druvsocker, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar), lökarom (arom, maltodextrin). Köttmängd 89%. Mängd sky: ca 17-22 %. * Fött, uppfött och slaktat i Sverige och Finland.

Näringsvärden per 100g
  • Energi500 Kj/120 kcal
  • Fett4.5 g
  • - varav mättat fett2 g
  • Kolhydrater1 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein18 g
  • Salt1.6 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 2500 g
  • Antal styck/kart.5 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart5 st
  • Vikt/kartong.12.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar