7106 Nötstek, skivad 3,5mm, sous vide

En klassisk stek av nötfransyska. Långsamt tillagad, brynt för fin stekyta och smaksatt med salt, svartpeppar och lök.

Tillagning

Värm tinad produkt på bleck i ugn med 100% ånga i 55-60° ugnsvärme i ca 20 minuter. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Djupfryst -18°C eller kallare.

Tinad produkt innan bäst före datumets utgång i kylskåp +4°C max 5 dygn. Får ej frysas på nytt efter upptining.

Ingredienser

Nötfransyska*, vatten, salt, glukossirap, druvsocker, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar), lökarom (arom, maltodextrin). Till 100g färdig vara har 100g kött använts. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige och Finland.

Näringsvärden per 100g
  • Energi700 Kj/160 kcal
  • Fett7.5 g
  • - varav mättat fett3 g
  • Kolhydrater1 g
  • - varav sockerarter1 g
  • Protein19 g
  • Salt1 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 1300 g
  • Antal styck/kart.5 st
  • Vikt/förp.1.3 kg
  • Antal innerförp./kart5 st
  • Vikt/kartong.6.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet152 dagar