7942 Örtagårdsstek med sky, sous vide

En klassisk stek av skinkfransyska. Långsamt tillagad och brynt för fin stekyta. Smaksatt med paprika, vitlök, lagerblad, rosmarin, basilika, timjan, oregano och koriander.

Tillagning

Kan serveras kall. Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 65° ugnsvärme i ca 20 minuter. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade örtagårdssteken vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i max 5 dagar.

Ingredienser

Skinkfransyska* (90%), vatten, salt, kryddor och örtkryddor (paprika, peppar, vitlök, koriander, lagerblad, rosmarin, timjan, basilika, kyndel, oregano, persilja), lök, socker, kryddextrakt (paprika), surhetsreglerande medel (E330). Mängd sky ca 20-25%. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige och Finland.

Näringsvärden per 100g
  • Energi550 Kj/140 kcal
  • Fett6.6 g
  • - varav mättat fett3.3 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein19 g
  • Salt1.8 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 2500 g
  • Antal styck/kart.3 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart3 st
  • Vikt/kartong.7.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar