7916 Oxfilé med sky, sous vide

Långsamt tillagad oxfilé, smaksatt med salt och svartpeppar. Perfekt att skära i skivor och lägga en kort stund på stekbordet, alt skär tunna skivor och servera som en carpaccio.

Tillagning

Skär i tjockare skivor ca 50-60 mm (tornedo) och stek i grillpanna 1+1 minut. För varmhållning, lägg i salamandern alternativt i ugn med 90% värme, 10% ånga i 55° ugnsvärme.

Förvaring/Användning

Djupfryst -18°C eller kallare.

Tinad produkt innan bästföredatumets utgång i kylskåp +4°C max 5 dygn. Får ej frysas på nytt efter upptining.

Ingredienser

Oxfilé, vatten, koksalt, glukossirap (majs), druvsocker (majs), kryddor och kryddextrakt (svartpeppar), lökarom (arom, maltodextrin). Mängd sky: 10 - 14 % . Köttmängd: 89%.

Näringsvärden per 100g
  • Energi440 Kj/110 kcal
  • Fett2.5 g
  • - varav mättat fett1.3 g
  • Kolhydrater1 g
  • - varav sockerarter0.6 g
  • Protein19 g
  • Salt1.6 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Vikt/stca 1900 g
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.1.9 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.7.6 kg
  • Antal/pall/lav36/6
  • Hållbarhet150 dagar