7475 Porterstek med sky, sous vide

En husmansstek gjord av märgpipa. Långsamt tillagad, smaksatt med bl a porter, gin, svartpeppar, vitlök och timjan.

Tillagning

Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 55-60° ugnsvärme i ca 20 minuter. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade portersteken vid uppvärmning. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Kylvara: Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i högst +4°C, max 5 dygn.

Ingredienser

Nötkött (märgpipa) (85%), vatten, farinsocker, salt, porter (KORN), buljongpulver (salt, lök, druvsocker, farinsocker, tomat, svartpepparextrakt, timjan), glukossirap, vitlök, aromer, druvsocker, svartpeppar, bränt sockersirap, timjan, svartpepparextrakt. Skymängd: 25-30% Ursprung köttråvara: EU

Näringsvärden per 100g
  • Energi480 Kj/120 kcal
  • Fett3.4 g
  • - varav mättat fett1.7 g
  • Kolhydrater3.5 g
  • - varav sockerarter2.6 g
  • Protein17 g
  • Salt2.1 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.2 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.8 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar