7117 Porterstek, skivad 3mm, sous vide

En husmansstek gjord av märgpipa. Långsamt tillagad, smaksatt med bl a porter, gin, svartpeppar, vitlök och timjan.

Tillagning

Värm tinad produkt på bleck i ugn med 100% ånga i 55-60° ugnsvärme i ca 20 minuter. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.

Bör inte frysas efter upptining. Öppnad och tinad förpackning förvaras i högst +4°C, 3-5 dagar.

Ingredienser

Nötkött (märgpipa), vatten, farinsocker, salt, porter (KORN), buljongpulver (salt, lök, druvsocker, farinsocker, tomat, svartpepparextrakt, timjan), glukossirap, vitlök, aromer, druvsocker, svartpeppar, bränt sockersirap, timjan, svartpepparextrakt. Till 100 g färdig produkt har använts 110g köttråvara. Ursprung köttråvara: EU

Näringsvärden per 100g
  • Energi530 Kj/125 kcal
  • Fett1.9 g
  • - varav mättat fett0.7 g
  • Kolhydrater3.4 g
  • - varav sockerarter1.8 g
  • Protein23 g
  • Salt2.3 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.1.4 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.2.8 kg
  • Antal/pall/lav84/12
  • Hållbarhet152 dagar