7912 Oxbringa, rimmad, med sky, sous vide

Rimmad och långsamt tillagad med fin mörhet med härlig sälta. En tidskrävande detalj som är smart att köpa tillagad. Servera traditionellt med pepparrotssås el. kall i en trendig Reuben Sandwich.

Tillagning

Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 55-60° ugnsvärme i ca 20 minuter alternativt skär 10-15mm tjocka skivor och stek i grillpanna 1+1 minut. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade oxbringan vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Kylvara +0°C - +4°C

Ingredienser

Nötkött (bringa) (79%), vatten, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel (E407, E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Köttråvara: EU. Mängd sky: ca 32%.

Näringsvärden per 100g
  • Energi550 Kj/130 kcal
  • Fett6.3 g
  • - varav mättat fett3.2 g
  • Kolhydrater1.5 g
  • - varav sockerarter0.9 g
  • Protein17 g
  • Salt3.2 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.5 kg
  • Antal/pall/lav48/8
  • Hållbarhet120 dagar