7905 Fläskbog, rimmad, med sky, sous vide

Rimmad och långsamt tillagad fläskbog. Bogen har en härlig sälta och passar perfekt till husmanskosträtter med t ex rotfrukter eller rotmos.

Tillagning

Skiva och värm i ugn med 100% ånga i 65° ugnsvärme i ca 20 minuter. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade fläskbogen vid uppvärmning. Kan serveras kall.

Förvaring/Användning

Kylvara: Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp 3-5 dagar.

Ingredienser

Griskött* (79%) (bog), vatten, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel (E407, E451), socker, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Skymängd: ca 32%.

Näringsvärden per 100g
  • Energi550 Kj/130 kcal
  • Fett6.3 g
  • - varav mättat fett3.2 g
  • Kolhydrater1.5 g
  • - varav sockerarter0.9 g
  • Protein16 g
  • Salt3.2 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.2.5 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.5 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet120 dagar