7196 Rostbiff med sky, sous vide

En klassisk rostbiff gjord av märgpipa. Långsamt tillagad med mycket smak av svartpeppar.

Tillagning

Tillagning: Serveras kall, alt. skiva och värm i ugn med 100% ånga i 55-60°C. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på den skivade rostbiffen vid uppvärmning.

Förvaring/Användning

Kylvara: Förvaras vid högst +4°C.

Öppnad förpackning förvaras vid högst +4°C, max 5 dygn.

Ingredienser

Nötkött* (89%) (märgpipa), vatten, salt, jästextrakt, maltodextrin, svartpeppar. Mängd sky: ca 10-15% *Ursprung köttråvara: EU.

Näringsvärden per 100g
  • Energi460 Kj/110 kcal
  • Fett3.6 g
  • - varav mättat fett1.8 g
  • Kolhydrater0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein18 g
  • Salt1.9 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.4 st
  • Vikt/förp.2 kg
  • Antal innerförp./kart4 st
  • Vikt/kartong.8 kg
  • Antal/pall/lav60/12
  • Hållbarhet60 dagar