7115 Skinkstek, skivad 3,5mm, sous vide

En klassisk stek av skinkfransyska som är långsamt tillagad. Brynt för fin stekyta, skivad och smaksatt med salt, svartpeppar och lök.

Tillagning

Tinas i kylskåp. Värm tinad produkt på bleck i ugn med 100% ånga i 65° ugnsvärme i ca 20 minuter. Kan serveras kall

Förvaring/Användning

Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining.

Öppnad och tinad förpackning förvaras i högst +4°C, 3–5 dagar.

Ingredienser

Griskött* (fransyska), vatten, salt, glukossirap, druvsocker, svartpeppar, arom, svartpepparextrakt. Till 100g färdig produkt har använts 110g köttråvara. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige och Finland.

Näringsvärden per 100g
  • Energi560 Kj/130 kcal
  • Fett4.1 g
  • - varav mättat fett1.5 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein23 g
  • Salt1 g
Tillverkningsland

Sverige

Förpackningsinformation
  • Antal styck/kart.2 st
  • Vikt/förp.1.5 kg
  • Antal innerförp./kart2 st
  • Vikt/kartong.3 kg
  • Antal/pall/lav84/12
  • Hållbarhet152 dagar