Inspiration och matglädje

Vi vill att allt vi gör i vår verksamhet ska genomsyras av matglädje och inspiration! Om det så är ett kundbesök, vi står på en mässa eller tar fram recept åt våra kunder.

Vi vill inte enbart erbjuda en produkt och ett pris. Vi vill erbjuda förslag på hur våra kunder kan servera mat för olika sammanhang och hur de olika produkterna kan kombineras för att resultatet ska bli en mat- och smakupplevelse utöver det vanliga för kunden. Det handlar också om att hjälpa till med tips om hur man kan förenkla sin vardag samt att skapa en inspirerande miljö, både i köket och vid serveringen.

"Allt vi gör och visar upp i vår verksamhet vill vi ska genomsyras av inspiration och matglädje."

Därtill är en viktig ingrediens att personalen ska känna matglädje: det ska vara roligt att laga mat till andra. Har personalen kul i köket så genomsyrar det hela måltiden. En skola som serverar varierad skolmat, har en engagerad personal och ser barnen som sina gäster får glada barn och tomma tallrikar. Vi vill bidra till detta.

Här på vår hemsida finns filmer där man kan få värdefulla tips och tricks, recept och reportage. Vårt breda sortiment för de 32 000 kunder som finns i vårt avlånga land gör att vi alltid kan erbjuda något till någon. Målet är nu att även låta inspiration vara en del av det erbjudandet. När ni ser vårt ”Atria Inspirerar”-sigill vet ni nu därför att vi just då har ansträngt oss lite extra.

Håkan Emilsson
Aktivitets- och inspirationschef