Better Burgers

SÅ BOOSTAR BETTER BURGERS DIN BUSINESS

Med better Burgers får du:

SMIDIG HELHETSLÖSNING. Vi har hamburgare som är anpassade för kraven hos gatukök, storkök och restaurang. Dessutom har vi massor av goda tillbehör att använda till dina egna recept och som ökar smakupplevelsen för dina kunder.
TRYGGHET. Du kan alltid lita på vad du får när du öppnar en kartong med Better Burgers från Lithells. Det är produkter som alltid håller måttet, tillverkade med hög livsmedelssäkerhet och samma kvalitet varje gång.
HÖG OCH JÄMN KVALITET, från dagens första till dagens sista burgare. Varje dag tar vi stickprover på våra hamburgare och testar bland annat mikrobiell säkerhet, fetthalt, smak och konsistens. Eftersom vi säljer frysta produkter är säkerheten total, inga produkter släpps iväg innan labbet gett tummen upp.
VÄLBEPRÖVADE, genomtänkta och ärliga produkter. Vi har gjort burgare sedan 1970-talet och har lärt oss hur en bra burgare ska vara och smaka. Vår expertis och branschkunskap får du på köpet, bara fråga om du undrar något! Ärlighet varar längst, för våra produkter hittar du fullständig redovisning av råvara och ingredienser.
SORTIMENT FÖR OLIKA BEHOV och tempo. Vi erbjuder förstekta, ostekta, tjocka, tunna, stora och små hamburgare för alla smaker.
OMSORG OM DJUREN. I vår inköpspolicy ställer vi tydliga och stränga krav på våra leverantörer. Vi har dessutom full spårbarhet avvåra hamburgare, ända tillbaka till gården.

Klicka här för att läsa vår nya folder