Tillsammans för hållbar matglädje!

Det gemensamma ursprunget från de 1000 sjöarnas land, Finland, tillsammans med missionen om att skapa hållbar matglädje för alla har gett upphov till denna gemensamma receptbroschyr. Tillsammans erbjuder vi er varierade och klimatberäknade recept som vi hoppas ska ge både matglädje och inspiration i köken.
Atria grundades redan 1876 och är idag ett av norra Europas största livsmedelsföretag. I Sverige har vi sju egna produktionsanläggningar och ett brett utbud av välkända varumärken och uppskattade produkter.
Valio, som grundades 1905, är Finlands största och mest kända mejeriföretag. I Sverige har vi ett brett utbud av såväl ordinarie, laktosfria som växtbaserade mejeriprodukter för alla goda tillfällen.
Tillsammans brinner vi för god och hälsosam mat som både ska ge ny inspiration och göra gott. Med hållbarhet och kvalitet i fokus hjälper vi er att nå nya höjder i köket. När ni dukar upp och lagar mat med våra produkter ska ni känna er trygga i att det ni serverar är god mat som är säkert och ansvarsfullt producerat.

Bläddra i receptfoldern här

Fler liknande nyheter