Kyckling sous vide

 

Allt fler väljer att lägga kyckling på tallriken. Det är verkligen framtidens protein! Det smakar gott, går att variera i all oändlighet och är ett klimatsmart alternativ till rött kött eftersom kyckling har lägre klimatpåverkan.*

MED SOUS VIDE riskerar du aldrig torr och tråkig kyckling. Tack vare den långsamma tillagningen får du mör och saftig kyckling, varje gång. Därefter kan du lägga sista handen på din detalj genom att värma den på det sätt som passar ditt kök och rätten du ska servera.

EGEN PRODUKTION
All Lönneberga kyckling produceras i Atrias anläggning på Listerlandet i Blekinge. Kycklingarna föds upp i våra egna kycklingstallar eller på utvalda gårdar i Blekinge och Skåne inom 10 mils radie från slakteriet vilket innebär mycket kort transporttid.

VÅRA KYCKLINGPRODUKTER bär branschorganisationen Svensk Fågels märkning Gula pippin som garanterar att kycklingen är kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. Den Gula Pippin garanterar en frisk och salmonellafri kyckling som vuxit upp under goda förhållanden, i skydd av ett flertal stränga kvalitetsprogram, på gårdar som arbetar klimatsmart. Mört och saftigt kött med samma resultat varje gång. Det får du med sous vide. Dessutom får du en tillagning som sköter sig själv medan du får tid till annat. Som att släppa loss din kreativitet i köket och tillaga tillbehören som gör dina rätter unika.

*Källa: Livsmedelsverket

 

Bläddra i vår sous vide-folder här

Nedan finns vårt sous vide-sortiment med kyckling.

Klicka på produktnamnen för att läsa mer om produkterna.800479 Kycklingspett Original, sous vide, 10x ca 50 g/frp, 6x ca 600 g/krt 

800480 Kycklingspett Tikka, sous vide, 10x ca 50 g/frp, 6x ca 600 g/krt

 

800617 Kycklingfilé, sous vide, 5x ca 1 kg/krt