Benfri kotlett med srirachamajonnäs och bönor

Benfri kotlett med srirachamajonnäs och bönor
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1,5 kg ATRIA, FLÄSKKOTLETTRAD, BENFRI (Art.nr: 8814)
500 g GOURMET SERVICE, SRIRACHAMANONNÄS (Art.nr: 800027)
200 g DAGENS RÄTT GRÖNT, SVARTA BÖNOR (Art.nr: 1977)
200 g DAGENS RÄTT GRÖNT, ADZUKIBÖNOR (Art.nr: 1973)
200 g DAGENS RÄTT GRÖNT, MUNGBÖNOR (Art.nr: 1975)
1,5 kg Sparrispotatis
500 g Spetskål, röd
300 g Spetskål
25 g Chili, röd, urkärnad, finskuren
0,25 dl Äppelcidervinäger
2,5 dl Olivolja

Gör så här

Dela sparrispotatisen på längden och lägg i bleck.
Salta, peppra och ringla över olivolja, blanda.
Rosta potatisen i ugn 200°C i ca 15-20 min.
Stycka kotlettraden i portionsbitar á 150 gram, grilla/stek dem till innertemperatur 65°C.
Strimla spetskål fint och "krama" in lite salt. Låt stå 10 min. och krama sen ur vätskan.
Smaka av med äppelcidervinäger, finskuren röd chili, salt och peppar.