Bowl med Flankstek

Bowl med Flankstek
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

800 g ATRIA, FLANKSTEK AV NÖT (Art.nr: 8888)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, MUNGBÖNOR (Art.nr: 1975)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, GRÖNA SOJABÖNOR (Art.nr: 1970)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, MANGO, TÄRNAD (Art.nr: 1934)
500 g GOURMET SERVICE, CAESARDRESSING (Art.nr: 81725)
1,5 kg Glasnudlar, kokta
500 g Svartkål, grillad
750 g Spetskål, ugnsrostad
500 g Pak choi, grillad
Sesamfrön

Gör så här

Lägg kokta glasnudlar i botten på skålen och arrangera sen övriga ingredienser enligt tycke och smak.

Toppa med dressing och sesamfrön.

2 OLIKA SÄTT ATT TILLAGA FLANKSTEK

SOUS VIDE: Torka av köttet och krydda med salt och peppar. Vacca köttet och tillaga i vattenbad 56°C i 2,5 timmar.
Bryn köttet snabbt i het stekpanna eller grilla och låt det vila i 15-20 minuter.

GRILLA: Grilla på lagom varm grill (225°–250°C) direkt grillning. 3 minuter, vänd sedan köttet och 3 minuter på andra sidan sedan vänd igen och upprepa processen.

Köttet blir bättre av att grillas kort tid på varje sida och istället vändas flera gånger.