Fläskfilé med bulgursallad och yoghurtsås

Fläskfilé med bulgursallad och yoghurtsås
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1 kg LITHELLS, FLÄSKFILÉ PERSILJA&VITLÖKSMARINERAD, SKIVAD (Art.nr: 7122)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, LINSER, GRÖNA (Art.nr: 1974)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, BÖNMIX MUKIMAME (Art.nr: 1988)
300 g LITHELLS, BACON TÄRNAT LÖSFRYST (Art.nr: 412120)
450 g Bulgur, okokt
20 g Buljongtärning
250 g Cocktailtomat, gula
Balsamico
Olja
Persilja
Yoghurtsås med ingefära
1 l Matlagningsyoghurt, turkisk
3 msk Ingefära, färsk
3 msk honung
Bladpersilja, hackad
Salt
Peppar

Gör så här

1. Tina linserna och bönmixen.

2. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen men tillsätt 2 buljongtärningar i stället för salt.

3. Knaperstek baconet.

4. Blanda linser, bulgur, bönmix tomater och bacon. Smaka av med olja och vinäger.

5. Garnera med persilja.

Yoghurtsås med ingefära:

1. Blanda ingredienserna till såsen och ställ kallt.