Grönsakslasagne

Grönsakslasagne
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

2 kg DAGENS RÄTT GRÖNT, GRÖNSAKSBAS EKOLOGISK (Art.nr: 1952)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, BÖNMIX MUKIMAME (Art.nr: 1988)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, LINSER, GRÖNA (Art.nr: 1974)
100 g RIDDERHEIMS, SOLTORKADE ALUPLIENTOMATER (Art.nr: 65013)
1 kg Tomater, krossade
100 g Grönsaksbuljong, pulver
1,5 l Ostkräm
600 g Lasagneplattor
200 g Ost, riven
15 g Chilipulver
20 g Paprikapulver
20 g Oregano, torkad
Salt och peppar

Gör så här

Blanda grönsaksbas, krossade tomater, grönsaksbuljongpulver med soltorkade tomater och kryddor.
Vänd ner bönmix och linser. Smaka av med salt, peppar och ev. kryddor.
Varva ostsås, lasagneplattor och grönsaksbas i bleck.
Avsluta med ostsås och riven ost.
Tips: 
Förbered gärna hela lasagnen dagen innan (kalla ingredienser). 
Vill man höja smakupplevelsen så koka upp basen tillsammans med kryddorna innan ni lägger i bleck.