Kycklingvarmkorv med palsternacksmos och bönor i brynt smör

Kycklingvarmkorv med palsternacksmos och bönor i brynt smör
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1 kg LITHELLS, KYCKLINGVARMKORV MED SKINN, FRI FRÅN (Art.nr: 2481)
600 g DAGENS RÄTT GRÖNT, SOJABÖNOR, GRÖNA (Art.nr: 1970)
200 g Smör
45 g Pepparrot, riven
Bladpersilja
Potatis- och palsternacksmos
2 kg Potatis
3 st Palsternacka
5 dl Mjölk
50 g Smör
Salt
Peppar
Spiskummin

Gör så här

Korv och mos i lyxutförande med nötigt smör.

1. Värm korvarna och bönorna enligt anvisning på förpackningen.

Potatis- och palsternacksmos:

1. Skala potatisen och palsternackorna och koka dem mjuka.

2. Mosa med mjölk och smör. Krydda med salt och peppar.

Arrangera på tallriken tillsammans med riven pepparrot. Garnera med bladpersilja.