Lufttorkad skinka med mangosalsa och parmesankräm

Lufttorkad skinka med mangosalsa och parmesankräm
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

800 g MONTORSI, PROSCIUTTO CRUDO (Art.nr: 30161)
Mango- & rödlökssalsa
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, MANGO, TÄRNAD (Art.nr: 1934)
250 g DAGENS RÄTT GRÖNT, SOJABÖNOR, GRÖNA (Art.nr: 1970)
1 st Rödlök, finhackad
4 st Tomat
Parmesankräm
6 dl Creme Fraiche
120 g Parmesan, riven

Gör så här

1. Lägg upp skinkan på tallrik. Toppa med mango- och rödlökssalsan samt en klick parmesankräm.

Mango- & rödlökssalsa:

1. Blanda ingredienserna till salsan och ställ kallt.

Parmesankräm:

1. Vispa créme fraiche hårt.
2. Tillsätt riven ost. Låt stå i kyl och stelna. Forma gärna ägg med hjälp av matsked doppad i ljummet vatten.

Servera med stänger av rostat lantbröd.