Örtagårdsstek med krämig örtsås

Örtagårdsstek med krämig örtsås
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

800 g LITHELLS, ÖRTAGÅRDSSTEK SKIVAD, SOUS VIDE (Art.nr: 7107)
3 dl Mjölk 3%
300 g Matlagningsgrädde
100 g LITHELLS, KÖTTFOND MÖRK (Art.nr: 7964)
1 msk Dragon
0,5 msk Rosmarin
0,5 msk Timjan
0,5 g Basilika
0,5 msk Persilja
0,5 msk Mejram
1 st Vitlök, klyftor
1 msk Rödvinsvinäger
1,5 kg Potatis
1 dl Matolja/olivolja
250 g DAGENS RÄTT GRÖNT, BÖNMIX (Art.nr: 1978)
250 g Haricots verts
Salt och peppar

Gör så här

Skär tvättad potatis med skal till klyftor och rosta dem i ugn med olja, salt och peppar.

Koka upp mjölk, matlagningsgrädde och fond. Red av med maizenamjöl. Tillsätt alla örtkryddor och pressa i vitlök. Smaka av med salt, peppar och rödvinsvinäger.

Värm Nötstek Sous Vide enligt anvisningar på förpackningen.

Förväll haricots verts och bönmix snabbt samt krydda med salt och peppar.