Pork brisket med linssås

Pork brisket med linssås
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1 kg LITHELLS, PORK BRISKET - BENFRITT REVBENSSPJÄLL MED SKY, SOUS VIDE (Art.nr: 7130)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, LINSER, GRÖNA (Art.nr: 1974)
200 g LITHELLS, KÖTTFOND, MÖRK (Art.nr: 7964)
200 g GOURMET SERVICE, BBQ-SÅS SMOKEY FRED (Art.nr: 80126)
2,5 kg Potatis, tvättad
1 dl Olivolja
6 dl Vatten
Maizena till redning
Salt och peppar

Gör så här

Skär potatisen i klyftor och lägg i bleck.
Häll på olivolja och krydda med salt och peppar.
Blanda ordentligt och tillaga i varmluftsugn 175°C i ca 25 min.
Koka upp vatten och fond.
Red av med maizenamjöl utrört i lite vatten.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt eventuellt mer fond.
Vid servering tillsätt linser.
Skär Pork brisket i portionsbitar och glaza med BBQ sås Smokey Fred.
Värm köttet i ugn 200°C i ca 10 min. tills det har fått fin färg och är genomvarmt.