Ragu på kebabsplit

Ragu på kebabsplit
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

1 kg LITHELLS, KEBABSPLIT (Art.nr: 413553)
150 g LITHELLS, BACON TÄRNAT LÖSFRYST (Art.nr: 412120)
500 g Kycklingfond, utspädd
700 g Spaghetti
200 g Gul lök
3 st Vitlöksklyftor, hackade
250 g Morötter, grovt rivna
40 g Smör
1 kg Krossade tomater
1 dl Tomatpuré
Salt
Svartpeppar

Gör så här

1. Stek kebabsplit tillsammans med bacon, hackad lök och
vitlök.

2. Tillsätt morötter, krossade tomater och tomatpuré.

3. Låt ragun koka ihop i ca 15 minuter. Smaka av med
salt och svartpeppar. Om man vill att kebabspliten ska falla
sönder ytterligare, förläng koktiden och rör om kraftigare
under tiden.

4. Koka pasta enligt anvisning och servera till.