Sprödbakad torskfilé, Fri från, med basmatiris, bönmix och linser

Sprödbakad torskfilé, Fri från, med basmatiris, bönmix och linser
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

450 g DAGENS RÄTT FISK, TORSKFILÉ 45G, FRI FRÅN, MSC (Art.nr: 1830)
300 g DAGENS RÄTT GRÖNT, BÖNMIX (Art.nr: 1978)
300 g DAGENS RÄTT GRÖNT, LINSER, GRÖNA (Art.nr: 1974)
6 dl Basmatiris
1,2 l Vatten
Dipp
8 dl Gräddfil, laktosfri
1 st Citron
20 g Dill, plockad
Salt och peppar

Gör så här

Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.
Skölj riset i kallt vatten och tillaga sedan enligt anvisning på förpackning.
Tillsätt bönmix och gröna linser när det återstår 2 min. av koktiden.
Blanda ihop laktosfri gräddfil med saften från pressade citroner och finskuren dill.
Smaka av dippen med salt och peppar.