Västerhavsfisk med rostad potatis och sojabönor

Västerhavsfisk med rostad potatis och sojabönor
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

950 g DAGENS RÄTT FISK, VÄSTERHAVSFISK 95g, FRI FRÅN, MSC (Art.nr: 1825)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, SOJAÖNOR, GRÖNA, EKOLOGISKA (Art.nr: 1971)
2 kg Potatis, tvättad, klyftor, ekologisk
500 g Majskorn, ekologisk
1 dl Matolja, ekologisk
8 dl Tomater, krossade, ekologisk
250 g Purjolök, skuren, ekologisk
100 g Bladpersilja, hackad, ekologisk
25 g Sambal oelek
2 dl Grönsaksbuljong, utspädd, ekologisk
Salt och peppar

Gör så här

Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.
Blanda olja och potatisklyftor och rosta 20 min. i ugn 175°C.
Tillsätt gröna sojabönor och majskorn och rosta ytterligare 10 min.
Smaka av med salt och peppar.
Koka under tiden upp krossade tomater och grönsaksbuljong.
Tillsätt skuren purjolök och koka i 10 min.
Smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
Lägg i bladpersilja vid servering.