Västerhavsfisk SÄRNÄR med Jambalaya

Västerhavsfisk SÄRNÄR med Jambalaya
Ingredienser förpersoner

Ingredienser

950 g DAGENS RÄTT FISK, VÄSTERHAVSFISK 95g, FRI FRÅN, MSC (Art.nr: 1825)
500 g DAGENS RÄTT GRÖNT, BROCCOLIBUKETTER (Art.nr: 1941)
500 g Ris, långkornigt
1 l Höns-/Kycklngbuljong (gluten-/laktosfri)
600 g Tomater, krossade
300 g Champinjoner, kvartade
350 g Paprika, röd, strimlad
250 g Lök, gul, hackad
2 st Vitlök,klyftor
10 g Paprikapulver
5 g Gurkmeja
10 g Chiliflakes
1 dl Matolja
Salt och peppar

Gör så här

Tillaga Västerhavsfisken enligt anvisning på förpackning.
Jambalaya
Fräs lök, vitlök, paprika och champinjoner i matolja tills det får färg.
Tillsätt krossade tomater, ris och buljong och låt det koka i 15 min.
Tillsätt broccolibuketter och låt det koka 3 min. Smaka av med paprikapulver, gurkmeja, 
chiliflakes, salt och svartpeppar.