Fish’n Chips på glutenfri tempurainbakad Alaska Pollockfilé MSC. Vid tillagning i fritös får man en klassisk, genuin kraterbildning på panaden. Fri från gluten, soja, mjölk, ägg. Förfriterad i rapsolja.
Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Fritös (att föredra): 180°C 6-8 min. Varmluftsugn: 185-200°C 18-22 min. Stekugn 210-225°C 18-22 min. Tillaga fisken enligt anvisning eller tills kärntemperatur 60°C uppnåtts.
Förvaring: Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tinad vara bör ej omfrysas.
ALASKA POLLOCKfilé 55% (Theragra chalcogramma, FAO 61 Nordvästra Stilla havet, FAO 67 Nordöstra Stillahavet), vatten, majs, rismjöl, potatisstärkelse, majsmjöl, majsstärkelse, salt, modifierad potatisstärkelse, lök, socker, vitpeppar, kryddextrakt, arom, svartpeppar, naturlig arom. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Fritt från mjölk, Fritt från soja, Fritt från ägg, Fritt från gluten
Sverige