Sprödbakad fisk gjord på den smakrika vita fisken kolja MSC och den saftiga vita fisken hoki MSC från Nordostatlanten, Sydvästra Stilla havet och Sydvästatlanten. Utan E-nr. Förfriterad i rapsolja.
Tillagningsanvisningen kan variera beroende på ugn. Tillaga till kärntemperatur 60°C uppnåtts. Stekugn: 210-225°C ca 13-15 min, Varmluftsugn: 185-200°C ca 13-15 min.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKfärs 63 % av Kolja (Melanogrammus aeglefinus) MSC-cert Nordostatlanten FAO 27 och Hoki (Macruronus novaezelandiae, Macruronus magellanicus) MSC-cert Sydvästra Stillahavet FAO 81, Sydvästra Atlanten FAO 41, södra och västra Australien FAO 57, VETEmjöl, vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt, jäst, vitpeppar. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Sverige