Sprödbakad sej MSC från Nordostatlanten, med panering gjord på majspanad (likt corn flakes). Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Nyckelhålsmärkt, utan E-nr. Hög fiskhalt 65%. Förfriterad i rapsolja.
Varmluftsugn: 185-200⁰C ca 15-17 min. Stekugn: 210-225⁰C ca 15-17 min. Tillaga fisken tills kärntemperaturen 60⁰C uppnåtts.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogad FISKfärs av Sej 65% (Pollachius virens) MSC-certifierad Nordostatlanten FAO 27, majs, vatten, majsmjöl, potatisstärkelse, rismjöl, rapsolja, potatisflingor, mod. potatisstärkelse, salt, vitpeppar, lök, svartpepparextrakt. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Fritt från gluten, Fritt från soja, Fritt från ägg, Fritt från mjölkprotein, Fritt från laktos
Sverige