Sprödbakad sej gjord på bitar av färsk filé MSC från Nordostatlanten med ekologisk panad. Utan E-nr och nyckelhålsmärkt. Förfriterad i solrosolja. Fri från ägg, soja, laktos och mjölkprotein.
Ugn: 200°C, ca 20 min. Varmluftsugn: 180°C, ca 20 min. Eller en kärntemperatur på 75°C.
Djupfryst. Förvaras vid -18°C eller kallare.
Bör inte frysas efter upptining.
Sammanfogade bitar av SEJfilé (65%) (Pollachius virens, FAO 27 Nordöstra Atlanten), ströbröd (VETEmjöl*, salt, jäst*), VETEmjöl*, vatten, solrosolja*, salt. MSC-C-52475 *Ekologiska ingredienser (100% ekologiska ingredienser av jordbruksursprung). DK-ØKO-100 Fri från ägg, soja, laktos och mjölkprotein. Fisken är filead maskinellt, observera att fiskben kan förekomma.
Danmark