800034 Torskfiléburgare 110 g, MSC

Fiskburgare gjord på bitar av torskfilé MSC med krispig, glutenfri cornflakespanad, sprödbakad i solrosolja. Nyckelhålsmärkt.

Tillagning

Ugn: 200°C, ca 20 min. Varmluftsugn: 180°C, ca 20 min. Eller en kärntemperatur på 75°C.

Förvaring/Användning

Hos grossist -25°C eller kallare. Under transport och hos förbrukare -18°C eller kallare.

Tinad vara bör ej omfrysas.

Ingredienser

Sammanfogade bitar av TORSKfilé (60%) (Gadus morhua, FAO 27 Nordöstra Atlanten), majsflingor (majs, socker, salt), vatten, rismjöl, majsmjöl, solrosolja, salt. MSC-C-52475

Näringsvärden per 100g

  • Energi765 Kj/183 kcal
  • Fett6.2 g
  • - varav mättat fett0.6 g
  • Kolhydrater18 g
  • - varav sockerarter1 g
  • Protein13 g
  • Salt1.2 g

Tillverkningsland

Danmark

Förpackningsinformation

  • Vikt/stca 110 g
  • Antal styck/kart.45 st
  • Vikt/innerförp.5 kg
  • Antal/pall/lav64/8
  • Hållbarhet730 dagar